„Има равновесие в природата.“

7 Dni Sport02.10.2021
ЦСКА - Бодьо Глимт, Отбор

„Благодаря на футболистите на ЦСКА, на треньора Стойчо Младенов и на целия щаб! Моят ОТБОР! Напълниха ми сърцето, с раздаването си, с непримиримостта си. Караха ме да тръпна и да се гордея с тях! Здраво стъпили на земята, концентрирани, мислещи, желаещи!

Това видях аз. Да ме простят футболните спецове, но аз гледам малко по-мащабно и в перспектива на нещата, а не просто Какъв е резултата и кой бил сгрешил. Имаме отбор, който е една прекрасна основа за надграждане и развитие. Не е важен кратковремения успех само, а и развитието и трайното израстване на отбора. Играхме напълно равностойно с първенеца на Норвегия, който е много резултатен, физически много силен и с качествени играчи. В играта на отбора си личеше разнообразие, мисъл, тактика, поглед на играта, взаимопомощ, самочувствие и стремеж към победа! Това е ЦСКА!

Да, резултата е равен, но утре ще дойдат и победите! Да, имаше грешки, но смелостта да опитваш ще даде своя резултат – дългия несполучлив пас днес, ще е перфектния пас утре! Да, нямахме късмет, но Бог обича смелите. Смелата им игра днес, ще донесе късмета утре! Поклон пред вас момчета! Благодаря ви за всеки изтичан метър, за всяко усилие, което сте положили за да си свършите добре работата и да зарадвате и нас феновете. Е, мен ме зарадвахте! Аз се радвам на играта ви, на раздаването по терена, а резултатите сами ще дойдат. Всеки труд се възнаграждава. Има равновесие в природата. Твърдо зад отбора, треньора и целия щаб! Търпение и трезъв поглед! Най-доброто предстои!

Винаги вярна, само ЦСКА!“

От Фейсбук профила на Цветослава Иванова.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ