В Норвегия са гневни. Пишат със злоба за ЦСКА.

7 Dni Sport01.10.2021
ЦСКА - Бодьо Глимт, Томас Лам

В Норвегия определиха като скандално решението на съдията да отмени гол на Бодьо/Глимт при гостуването на ЦСКА.

Футболната общественост в страната единодушно счита, че попадението на Ерик Ботхайм в последната минута е напълно редовно. Срещата на стадион „Васил Левски“ от Лигата на конференциите завърши 0:0, но в самия край на мача Ботхайм прати топката в мрежата с глава, но реферът от Латвия Александърс Ануфриевс отмени попадението заради фал в атака срещу Иван Турицов.

„Това решение е скандално. Трябваше да има гол“, коментира бившият германски футболист и треньор Уве Рьослер в студиото на V4. Играчът на Лилестрьом Пал Андре Хеланд също счита, че Будьо е ощетен от съдията.

„Защитникът се връща назад и се удря в Ботхайм, който вкара отличен гол. Бодьо/Глимт бе ощетен и загуби две точки в София“, каза Хеланд в студиото на Viasat.

Не по-малко ядосан бе нападателят Ерик Ботхайм, който вкара топката в мрежата, но радостта му бе твърде кратка. „Това е обир. Съдията развали мача“, каза Ботхайм.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ