Кошмарна семейна драма провали трансфер на силен бразилец в Левски

7 Dni Sport01.10.2021
наско_сираков

Ръководството на Левски се е отказало в последния момент от нападателя на Арда Жуниньо.

„Сините“ преговаряли с босовете на клуба от Кърджали преди около месец – малко преди затварянето на трансферния прозорец у нас. Сделката пропаднала поради три причини.

Първата била свързана с проблеми в характера на футболиста и семейна драма. Втората – заради пари. Левскарите искали да вземат Жуниньо почти без да плащат, но обещали много висок процент за Арда при бъдещ трансфер.

„Тук щеше да се стигне до споразумение. Друго обаче притесни „сините“ и това е характерът на Жуниньо. Него Господ го е дарил с отлични футболни качества, но е щур извън терена. Има един лаф – понякога не го слуша главата“, твърдят колегите от „БЛИЦ“ позовавайки се на своите източници.

На всичко отгоре под сурдинка се говорело, че Жуниньо имал бивша любовница, която го тормозела и напирала да идва при него в България. Той обаче живеел тук с настоящата си годеница и малкото им детенце. Обичал само тях и не искал даже и да чува за бившата си. Напънът на нахалницата не спирал дни наред и цялата семейна драма се отразил негативно върху формата на нападателя. Всичко това се случило в края на август – преди затварянето на пазара. Жуниньо не бил на познатото си ниво, което още повече отказало Левски.

Впоследствие обаче 22-годишният бразилец започна да показва отличните си качества на терена в официалните мачове.

Той отбеляза изключително красив гол при равенството на Арда 1:1 с Берое в Стара Загора.

Мнозина твърдят, че попадението е едно от най-красивите в историята на кърджалийския тим, откакто влезе в елита.

„Жуниньо тепърва ще разгръща прекрасните си качества и потенциал. Знаете, че чужденците в Арда са кът, но той е повече от добър. И ще видите, че ще премине в по-голям отбор. Със сигурност Наско Сираков през януари пак ще направи опит да го вземе на „Герена“ по ново настояване на Станимир Стоилов“, прогнозират футболни специалисти.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ