Стартовите 11 на Лудогорец срещу Цървена Звезда, двама големи липсват

7 Dni Sport30.09.2021
лудогорец

Лудогорец приема Цървена звезда във втория си мач от груповата фаза на Лига Европа. Двубоят ще стартира в 22:00 часа на стадион „Хювефарма Арена“ и ще бъде ръководен от френския съдия Жером Брисар.

Българският шампион отново ще бъде воден от Валдас Дамбраускас, който не бе край тъчлинията по време на първата среща от Лига Европа с Мидтиланд заради коронавирус. Пред него сега обаче има доста кадрови проблеми. Аут със сигурност е капитанът Антон Недялков, който не успя да се възстанови за разлика от Кирил Десподов. „Орлите“ ще бъдат и без Ихинио Марин, Каули и Вандерсон. Добрата новина е, че Мавис Чибота вече е здрав и ще бъде в групата за мача.

Далеч по-тежки са проблемите в лагера на Цървена звезда. Четирима играчи останаха в Сърбия заради коронавирус – бившият вратар на Лудогорец Милан Борян, Дегенек, Драгович и Катай. С контузии пък са Кръстичич и Гаич. Това, което кара треньорът Деян Станкович да се усвихва в последните дни, е завръщането в тима на нападателите Бен Ел Фарду и Милан Павков.

СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ:

ЛУДОГОРЕЦ: Кахлина, Сисиньо, Пластун, Вердон, Пинас, Баджи, Гонзалвеш, Текпетей, Сантана, Жосуе Са, Сотириу

Треньор: Валдас Дамбраускас

ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА: Зоран Попович, Марко Гобелич, Радован Панков, Страхиня Еракович, Милан Родич, Гелор Канга, Секу Саного, Славолюб Сърнич, Мирко Иванич, Бен Фараду, Лоис Диони

Треньор: Деян Станкович

Гл. съдия: Жером Бризар (Фр)

Стадион: „Хювефарма Арена“, Разград

„Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ