ЦСКА няма загуба на стадион „Българска армия“ от 26 месеца

7 Dni Sport30.09.2021
ЦСКА - Сиренс, стадион "Българска Армия"

ЦСКА превърна своя стадион „Българска армия“ в истинска „червена“ крепост. Отборът няма загуба на „Армията“ вече повече от 2 години и два месеца. Последно с пълен успех от Борисовата градина си тръгна Черно море. Варненци победиха ЦСКА с 3:1 на 20.07-2019-а в мач от шампионата.

От тази дата до днес ЦСКА спечели 32 мача у дома във всички турнири и записа 10 равенства. Най-често на „Армията“ в този период не загуби Лудогорец – 4 равенства (2:2, два пъти 1:1 и веднъж 0:0). След това се нарежда пловдивското Локо – 0:0 и 1:1. Берое, Арда и Славия са другите български отбори, които не бяха победени в крепостта на ЦСКА – 1:1 и в трите срещи. Тази със Славия е от настоящия сезон, когато „белите“ изравниха в последните секунди.

Латвийският Лиепая също не беше победен – 0:0 в началото на сезона.

Така вече 42 мача ЦСКА не познава горчивия вкус на поражението, когато играе на стадион „Българска армия“. Следващият двубой там е срещу Ботев (Пловдив).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ