Емблемата на ЦСКА грейна на тревното покритие на „Васил Левски“

7 Dni Sport30.09.2021
Национален стадион Васил Левски

Националният стадион „Васил Левски“ отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 19:45 часа двубоя от втория кръг в група „С“ на турнира Лига на конференциите между ЦСКА и шампиона на Норвегия Будьо/Глимт. Делегатът на срещата – Адриан Айджари от Молдова, инспектира за последно съоръжението и обяви това техническата конференция преди важния сблъсък. Стадионът бе адаптиран спрямо всички изисквания на УЕФА за провеждане на футболни срещи в условията на пандемията от коронавирус.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Будьо/Глимт ще бъдат в жълта екипировка. Нашият вратар ще бъде със сив спортен екип, а стражът на противника ни – с зелено облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Литва – Александрс Ануфриевс (главен), Йевгенийвс Морозовс (първи асистент), Романс Платоновс (втори асистент), Едгарс Малчевс (четвърти), а Михалис Кукулакис от Гърция ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

В официалният Инстаграм на ЦСКА бе качен и снимка на която се вижда, че емблемите на домакините и гостите вече са поставени на тревното покритие на стадион „Васил Левски“ и греят.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ