Ясен Петров тропна по масата, взе историческо решение: Слагам край!

7 Dni Sport30.09.2021
ясен_петров

Селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров е взел революционно решение, съобщават колегите от „БЛИЦ“.

3-годишният специалист е отсякъл, че слага край на повиквателните за чужденци в представителния тим на България. Ясен бил категоричен, че докато той е начело на отбора, ще води само и единствено български футболисти.

През последните двайсетина години много чужденци бяха натурализирани и са носили екипа на националния отбор на страната си – както такива от бивша Югославия, така и цветнокожи. Някои са помагали много на България, други са разочаровали.

„Преди около месец се появи в медиите информация ,че Ясен иска да направи български национал защитника на Черно море Дробаров, който е от Северна Македония. После пък се пръкна новина, че Петров ще вади български паспорт на бразилец, който играе в първенството на Азербайджан. Това и разсмя, и ядоса Петров. Той е родолюбец, обича всичко българско и родно и ще залага само на него“, категорични са пред БЛИЦ хора от обкръжението на националния селекционер.

На България и предстоят две световни квалификации. На 9 октомври гостуваме на Литва, а на 12 октомври приемаме Северна Македония.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ