Обезобразиха Александра и Даниел Петканови

7 Dni Sport30.09.2021
Александра Петканова, Даниел Петканов

От официалният профил на Даниел Петканов:

„Това на носовете ни са лонгети, а причината да бъдат там е, че с Александра се подложихме на ринопластика.

Зад всяко решение стои някаква логика, както разбира се и емоция.

Направих тази стъпка не заради крива преграда или друга здравословна. Причината е просто, защото не си харесвах носа! Беше голям и с гърбица и не бих казал, че ми е бил комплекс, защото човек свиква да гледа образа в огледалото, и защото като мъж съм се надявам, че „красотата“ не е от „задължителните“ качества и съм се стараел да наблягам на други по-силни черти в себе си. НО не бих и отрекъл, че е имало много моменти, в които съм си мечтаел да имам по-правилни пропорции.

Не мислете, че е било лесно решение – дори напротив. Това какво ще кажат близките, а също и непознатите ме е карало да се разколебавам. Но аз в крайна сметка за другите ли го правя или за себе си?

Късметлия съм да имам Александра до себе си – човек, който е смел и подкрепящ. А това, че двама, ЗАЕДНО, минахме през интервенцията още повече ни сближи и ни показа, че не случайно сме се събрали в този живот.

Много благодаря на Д-р Емре Илхан, който е уникален професионалист и човек и неговия екип – Марти, Сузи и всички останали страхотни хора, които ни помагаха и подкрепяха.

Ще минат месеци преди да се види крайният резултат, затова търпението е ключово.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ