Да. Христо Стоичков влиза.

7 Dni Sport30.09.2021
Христо Стоичков

Днес ЦСКА посреща Бодьо/Глимт в първата си домакинска битка от групите на Лига на Конференциите и ще може да разчита на най-голямата си легенда. Най-успешният български футболист за всички времена Христо Стоичков е чакан на трибуните на националния стадион „Васил Левски“. Очаква се Камата да подкрепи ЦСКА във второ поредно домакинство на тима в турнира след победата на Виктрия Пилзен.

„Да. Христо Стоичков влиза. Играта се променя.“, коментират щастливи червени фенове в социалните мрежи.

Той донесе късмет на армейците в плейофа-реванш срещу Виктория Пилзен, когато футболистите на Стойчо Младенов стигнаха до малко чудо, побеждавайки с 3:0 след продължения силния чешки тим, който имаше аванс от две попадения преди срещата.

Кавалерът на „Златната топка“ не успя да присъства на Вечното дерби с Левски заради ангажиментите му около празнествата на 100-годишнината на Марица, но посети последната тренировка на армейците преди двубоя, като надъха футболистите и проведа кратък разговор с тях. Минути след края на срещата пък Камата се обади на Стойчо Младенов в съблекалнята на „Васил Левски“, за да го поздрави за постигнатия успех в дербито.

„Тема Спорт“

В същото време Стоичков публикува и традиционната си вече публикация преди важен мач на червените:

„“Червени“ воини срещу северни викинги! Вярвам във вас, момчета! Всички на стадиона и в един глас „Само ЦСКА“!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ