ЦСКА излиза, за да докаже амбициите си срещу Бодьо

7 Dni Sport30.09.2021
цска - лиепая

ЦСКА посреща норвежкия Бодьо/Глимт в среща от 2-ия кръг в група „С“ на Лигата на конференциите. Двубоят е тази вечер от 19:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Мачът ще бъде ръководен от рефера Александърс Ануфриевс (Латвия).

Пред Стойчо Младенов има две въпросителни около състава на „червените“. Той ще умува до последно кой да замени наказания Яник Вилдсхут, който получи червен картон при разгрома 1:5 от Рома. Най-вероятно мястото на нидерландеца ще бъде заето от Греъм Кери, а Варела ще започне на позицията зад нападателя. Другата опция е на крилото да започне Баи. Очаква се като титуляр да започне и Амос Юга, който е напълно възстановен от контузията, която наруши подготовката му. Той ще смени Карло Мухар, който не се представи убедително срещу Левски.

В ЦСКА разчитат много на феновете, които Стойчо Младенов нарече 12-ия играч на отбора. Почти всички билети за мача вече са изкупени и на стадиона се очаква да присъстват над 12 хиляди зрители, колкото позволяват разпоредбите на УЕФА.

Отборът на Бодьо/Глимт идва в София със самочувствие, след като спечели първия си мач в групата. Скандинавците се наложиха с 3:1 над Зоря Луганск. Освен това съперникът на ЦСКА е лидер в първенството на Норвегия, с 3 точки преднина пред втория Мьолде. Преди днешното гостуване в София тимът е в серия от 4 поредни победи и общо 11 мача без загуба.

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ ЗА МАЧА:

ЦСКА: Бусато, Турицов, Матей, Лам, Мазику, Жеферсон, Юга, Варела, Кери, Йомов, Кайседо
Треньор Стойчо Младенов

БОДЬО/ГЛИМТ: Хайкин, Сампстед, Мое, Лоде, Бьоркан, Берг, Салтнес, Фет, Солбакен, Ботхайм, Пелегрино
Треньор: Киетил Кнутсен

„Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ