„Йоане, Йоане, Йоане. Осъзнаваш ли какво ти се случва?“

7 Dni Sport29.09.2021
Стойчо Младенов, Йоан Баи

Утре ЦСКА излиза в битка в Лигата на Конференциите. Битка, която може да бъде първа победа в битка за цялата война, която е излизане на отбора от групите на турнира и попадане в елиминационната фаза. Съперник е непознатия Бодьо от Норвегия, който вече има 3 точки след победа над Зоря. От своя страна „армейците“ към момента са с 0 точки.

В този материал обаче няма да говорим общо за ЦСКА, а за един от играчите облечени в „червено“ – Йоан Баи. Голяма е вероятноста той да започне от първата минута заменяйки Яник Вилдсхут, който е накзан заради червен картон. Ако това се случи пред френското крило ще бъде постаавен голям шанс. Толкова голям, че сме длъжни да го попитаме: „Йоане, ти осъзнаваш ли какво се случва?“

При евнтуално титулярно място и представяне на отлично ниво пред Баи може да се отвори шанс за ренесанс, такъв какъвто изживя Йомов. Всички помним как именно след контузия на Йоан Баи на загрявката срещу Осиек в София, Георги застъпи и до момента е под пара.

Вчера французинът празнува рожден ден и това ще бъде още един повод утре да си поднесе хубав подарък. Какво всъщност ще се случи, предстои да разберем.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ