Дамбраускас: Искам да видя различен Лудогорец, важен е подходът ни

7 Dni Sport29.09.2021
дамбраускас

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас заяви, че иска да види различно представяне от своя отбор в двубоя срещу Цървена звезда от Лига Европа в сравнение с мачовете от последните две седмици.

Дамбраускас се завръща начело на Лудогорец, след като бе заразен с COVID-19.

Той подчерта, че е много важен подходът на тима към срещата срещу Цървена звезда и акцентира на това, че Лудогорец ще иска да контролира събитията на терена.

„Цървена звезда има проблеми, но искам да ми покажете кой отбор няма проблеми. Това е предизвикателство като контузиите, като лошото време. Професионалните отбори трябва да са готови за подобен тип неща. Цървена звезда има голям състав. Не знам кое е по-добро и кое по-лошо за нас“, сподели Дамбраускас.

„Мотивацията и за двата отбора ще бъде много голяма. Ние имаме също своите проблеми с контузени футболисти.“

„Важен е какъв ще бъде подходът. Ако ми кажете един отбор, който няма тези проблеми, абсолютно всеки един отбор има тези проблеми. За мен това не е проблем, а е нещо, с което отборите трябва да се справят. Интересът към мача е изключително голям. Ще бъде много интересен мач за гледане.“

„Имах много време да анализирам Цървена звезда през последните две седмици. Наистина знаем какво да направим в мача и как да подходим. Важно е да може да контролираме мача по начина, по който ние искаме. Нашият план за утре ще бъде да неутрализираме силните страни на съперника и да може да покажем най-доброто, на което ние сме способни и в същото време да експлоатираме слабите страни на съперника“, добави треньорът на Лудогорец.

„Във всеки един мач и за всеки един противник правим задълбочен анализ. Анализирах много мачове на Цървена звезда през последните две седмици. Не искам да говоря за система и схема на игра. Важен е подходът ни към мача, а аз знам, че ще е правилният. Искам да видя различен Лудогорец от мачовете, които изиграхме през последните две седмици.

„Комбинация от много неща е причината Лудогорец да не се представя добре в мачовете през последните две седмици. Разбираемо е да не може да се задържи висока форма през целия сезон. Нормално е да има спадове и силни мачове. Съвкупност от всичко, което може да повлияе. След доброто представяне в квалификациите на Шампионска лига може би имаше момент на отпускане и на надменно поведение. Треньорската липса в даден момент също се е усетила. Във всеки един отбор има спадове и подобрения. Ние трябва да направим така, че тези моменти да бъдат много къси. Това, което смятам, че утре ще се случи е да има реакция от всички момчета. Ще видите отбор, който ще се бие и ще остави 100% от себе си“, каза още Валдас Дамбраускас.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ