Валентич към играчите си: Забранявам Ви да разговаряте с играчите на ФК ЦСКА 1948

7 Dni Sport29.09.2021
Азрудин Валентич

Ботев (Пловдив) се подготвя много сериозно за следващия важен шампионатен мач срещу тима на ФК ЦСКА 1948. В момента „канарчетата“ делят първото място с шампионите от Лудогорец, които са с два мача по-малко.

„Жълто-черните“ се представят чудесно до момента в шампионата, но отпаднаха от турнира за Купата на България. Наставникът на Ботев Азрудин Валентич е поискал пределна концентрация от своите футболисти, като дори е въвел забрана на част от тима да разговаря с играчите на ФК ЦСКА 1948 и старши треньора на тима Николай Киров – Белия, твърдят колегите от „Спортал“.

Интересното е, че Киров се връща на Коматево, ръководейки втори различен отбор след уволнението си от Ботев. Преди това той водеше тима на Арда (Кърджали). Като треньор на Ботев той спечели Купата на България и Суперкупата на страната, а след това загуби финала за Купата от Локомотив (Пловдив). Това доведе и до неговото освобождаване.

Мачът между Ботев и ФК ЦСКА 1948 е в петък.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ