„Какъв пример се дава на резервния страж със 100 кг на вратата“

7 Dni Sport28.09.2021
николай ники михайлов тренировка (6)

Бившият плеймейкър на Левски и ЦСКА Георги Йорданов-Ламята бе гост в студио „Дерби“.

Той заяви, че не е изненадан от вчерашната победа на тима на Стойчо Младенов с 2:1.

„Може би везните да бъда в Левски едно време натежаха, защото треньор тогава бе Васил Методиев-Шпайдела. Всичко вчера мина според очакванията, второто полувреме Левски отпадна физически, нормално. ЦСКА можеше да вкара и повече голове, особено в последните минути на срещата. Левски е далеч от това, което се говори за един гранд, сглобява се един отбор, може да се каже от махалата.

На Мъри ще му трябва време в тази обстановка, самите футболисти не са готови за името и историята на този голям отбор. ЦСКА има самочувствие, влязоха в групите на Лигата на конференциите, футболистите им имат по-добра подготовка, играчите на Левски не са подготвени добре – и по спортно-технически причини, и заради финансите„, каза Ламята.

„Много „специалисти“ в България има. Последно според тях Бербатов не ставал за БФС. А Михайлов става ли, като няма никакви успехи футболът ни? А другото – става ли със 100 килограма на вратата? Това ли е огледалото на резервния страж на Левски, за да израсне? Лилчо Арсов бе такъв, но фигурата му беше по-специфична. В Левски парите не опират само до един футболист, нали? Можеше да се купи друг врватар? Явно с едни и същи играем. Мисля, че Хубчев го махнаха от „Герена“ тогава за това и сега има да взима пари. Две страни седят зад договора. За мен той. е отличен треньор. Но това си е открай време в българския футбол и затова не става. Никой не иска да пусне кокала. Нямаш успехи и искаш да продължиш да управляваш. Няма да стане така“, завърши Йорданов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ