Феде Варела: Стойчо Младенов има огромен плюс

7 Dni Sport28.09.2021
ЦСКА - Левски, Радослав Цонев, Федерико Варела

Халфът на ЦСКА Федерико Варела даде специално интервю за колегите от „Дарик“ след дербито с Левски, спечелено от „червените“ с 2:1.

„Чувствам се много добре. Играх в последните три мача, сега и в този с Левски се почувствах още по-добре. В тези три мача дадох две асистенции и създадох доста положения. Надявам се в най-скоро време да вляза в моя игрови ритъм. С всеки мач ми се подобрява кондицията

Падна ми се да гледам отвън битката ни за класиране в Европа, но самият отбор даде всичко от себе си, за да можем да се класираме в Лигата на конференциите. Бориха се достатъчно, това че в последната минута вкарахме да се класираме, ни накара да се чувстваме много добре“, сподели аржентинецът.

„Плюсът на Стойчо Младенов е, че говори португалски, което е добре за мен, защото мога да се разбирам по-лесно с него. Откакто е дошъл ми каза, че много ще разчита на мен, че съм важен за отбора. Аз се опитвам да оправдая доверието, което получавам.

Започнахме добре срещу Рома, но те са страхотен отбор с добри играчи и голям треньор. Така се разви мачът, че не можахме да направим нищо. Имахме няколко индивидуални грешки, за които бяхме наказани, но станалото – станало. Сега ще се борим да продължим с победи“, каза още Варела.

„Имаме шансове да се класираме за следващата фаза. Имаме хубав колектив в отбора. Надявам се да се класираме напред.

Винаги съм казвал, че феновете на ЦСКА са невероятни. Винаги са се държали добре с мен, това е много важно за мен. За нас те са голям плюс. Реакцията им, когато се появих в игра срещу Левски, ми дава повече сила и мотивация да покажа на какво съм способен“, завърши полузащитникът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ