Иван Бандаловски в ЦСКА

7 Dni Sport28.09.2021
Иван Бандаловски

Футболистът на Царско сели Иван Бандаловски изгледа на живо дербито между ЦСКА и Левски от Сектор „Г“ на Националния стадион. Бившият роден национал и ексиграч на армейците подкрепи тима от първите редове на трибуната зад вратата в компанията на тарторите на фенклуба. Бандата дори бе облечен с фланелка на фракцията „Animals“, пише „Тема: спорт“.

На няколко пъти през последните години бранителят бе свързва с трансфер в Левски, чийто юноша е. Той обаче не крие симпатиите си към ЦСКА, като дори носи капитанската лента по време на периода си на „Армията“. Това не бе първото вечно дерби, което той посещава, за да подкрепи червените.

Любопитно е, че в неделя Бандаловски ще се изправи срещу ЦСКА. Футболистите на Стойчо Младенов гостуват на Царско село от 17:45 часа в двубой от десетия кръг на Първа лига.

След случката в социалните мрежи Бандаловски веднага бе призован да се завърне в ЦСКА. С името му започна да се спекулира и едва ли не да се готви трансфер. Към момента такъв трансфер няма да се получи. През зимата това също е малко вероятно, защото „червените“ вече са се насочили към своите конкретни трансферни цели.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ