Гришо забрави за Никол и Дани Валверду

3

Най-добрият български тенисист Григор Димитров поднови тренировки в резиденцията си в Монте Карло, след като през изминалите дни се наслаждаваше на романтична ваканция с приятелката си Никол Шерцингер. Социалните мрежи и медиите с охота споделяха клипове и снимки от приключенията на двамата влюбени, но за Димитров отново дойде време да се съсредоточи изцяло върху тениса.

Той вече тренира в Монте Карло преди началото на американския сезон на твърди кортове, където ще участва в “Мастърс”-ите в Торонто и Синсинати в началото на август и след това на US Open. Българинът публикува две свои снимки, на едната от които е с кондиционния си треньор Себастиен Дюран и физиотерапевта Аздин Буснана, тъй като Даниел Валверду още се наслаждава на първите си младоженчески дни.

Димитров има да защитава 3280 точки до края на 2018 година, като от топ 10 само Рафаел Надал е изправен пред по-отговорна задача.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ