Греъм Кери: Не смятам, че изиграхме толкова силен мач

7 Dni Sport26.09.2021
ЦСКА - Левски, Греъм Кери

Един от героите за ЦСКА в дербито с Левски – Греъм Кери, бе избран за Играч на мача. Ирландецът призна, че тимът не е играл добре в мача със „сините“, но качеството е спомогнало на „червените“ да спечелят в мача.

„Беше странен мач. Не смятам, че изиграхме толкова силен мач. Мисля, че имахме по-добри мачове срещу тях. Днес беше доста топло, но днес видяхме, че разполагаме с качество дори, когато не играем силно, да печелим мачове. Това ще ни помогне занапред”, започна Кери.

„Мисля, че създадохме повече положения. От статични положения имахме добри ситуации. В крайна сметка имахме добри центрирания, с които можехме да ги нараним. Аз се отчетох с добър удар при гола, видяхме и същото от Жорди. Важното е, че спечелихме този мач”.

„Със сигурност щеше да е по-добре, ако стадионът беше пълен, но атмосферата беше страхотна. Дори в съблекалнята сега сме щастливи. Знаем, че сме постигнали значимо нещо за клуба и феновете, но мисля, че дотук се справяме добре през сезона. Младенов ми дава свобода, да играя на моята позиция. Невинаги съм играл на нея, но откакто той пристигна, просто ми вярва, постави ме на мястото, на което се чувствам най-удобно. Надявам се да продължавам с головете и асистенциите”, продължи Кери.

„Мисля, че трябва да продължим да създаваме шансове, както беше и днес. Трябва да се подобри спрямо цялостното ни представяне. Най-важното е да стигнем до победата с Будьо/Глимт. Трябва да спечелим и този мач”, завърши Кери.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ