Арестуваха сина на Майкъл Джордан, който е женен за българка

7 Dni Sport26.09.2021
Затвор

Най-големият син на баскетболната легенда Майкъл Джордан – Джефри, е бил арестуван в Скотсдейл (щат Аризона). Впоследствие той е бил освободен, но с повдигнато обвинение за нападение. Предстои обаче прокуратурата да прецени дали обвинението ще доведе до съдебен процес.

32-годишният Джефри Джордан, който през 2019 г. се ожени за българката Радина Анева, е бил в местния бар „Каса Амигос“, когато паднал и си ударил главата. Откаран е в болница за получаване на медицинска помощ, но там е нападнал медицинския персонал.

Агресивното поведение на българския зет е започнало още в бара, където е налетял на охраната, която се опитала да го отведе до болницата. Самото му нараняване в заведението не е било резултат на сбиване, а на невнимателно поведение.

Според свидетели Джефри Джордан е бил объркан и дезориентиран след падането. Вероятно това е провокирало и агресивната му реакция към медицинския персонал.

Синът на Майкъл Джордан също беше баскетболист. Игра за университетските обори на Илиноис и Централна Флорида. Изигра общо 107 мача от колежанското първенство, и имаше средно по 2 точки на среща. През 2012 г. прекрати баскетболната си кариера.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ