„Това е мача баце. Присъствал дори след забрана от лекари и опасност за живота.“

7 Dni Sport25.09.2021
Асен Мечката

От Фейсбук профила на известният червен запалянко Асен носещ звучния прякор Мечката:

„Това е мача баце! Тук се вижда кой, кой е в тая битка как се печелят позиции или се убиват амбиции.., каляват се характери и се доказват лъвчетата.. на всички фронтове! Бил съм на много мачове от първенството и евротурнирите-престижни, велики, срамни, исторически.. Е НЯМА ПО – ЕМОЦИОНАЛЕН И ВЪЛНУВАЩО – ДИВ СБЛЪСЪК ОТ ЦСКА – лефски!

То не знам има ли друго събитие, което да извисява, подлудява и изкарва от кожата така.., а „вълната“ да те залива дни преди самото дерби.., пристрастен съм към това чувство и адреналина блъскащ в мен и го чакам с нетърпение всеки път! Не знам дали съм го пропускал изобщо някога, но знам, че съм присъствал дори след забрана от лекари и опасност за живота! Може би няма да ме разберете, може да ме наречете безразсъден, но в моя живот това е най – подходящото място за начало и край!

За тва и ми е трудно да разбера тези които чак се чудят.. то, ако не участвам в този мач от върха на пиедестала, защо изобщо ходя на мачове, нареди ми билети за най-големите дербита в света и без дори да се замисля грабвам тези за ЦСКА – лефски! Та тук освен всичко друго, играе и сърцето..

И ако мачовете в Европа са върха за ЦСКА, то за мен и цялото ми съществуване тази битка е на първо място и за нея копнея и в нея искам да умра един ден.. така както героите ни на времето са мечтали, когато дойде края да им е там на бойното поле, докато се сражават за майка България! Ей така го разбирам аз тоя нечовешки мач и това е НАЧИНА НА ЖИВОТ, за който иначе всички пишем.., ама явно доста го правят докато гледат мача по телевизията, което пък аз не разбирам, особенно от такива дето претендират, че обичат ЦСКА,но не мога да ви мисля вас сега, защото цялото ми съществуване готово е за битка срещу тая синя кочина и за честта на Сектор Г и ЦСКА“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ