Цветан Соколов срещу Мартин Атанасов в групите на Шампионската лига

7 Dni Sport25.09.2021
цветан соколов

Капитанът на националите Цветан Соколов и тимът на Динамо (Москва) ще се изправят срещу Мартин Атанасов и неговия Зираатбанк (Анкара) в групите на Шампионската лига, стана ясно от тегления в словенската столица Любляна жребий.

Двамата представители на „лъвовете“ ще излязат един срещу друг в двубои от група В. Другите им съперници са белгийският Грийнярд (Маасейк) и полският Пройект Варшава.

Българско присъствие има и в група С – Локомотив (Новосибирск) на бившия национален селекционер Пламен Константинов ще играе срещу италианския гранд Кучине Лубе (Чивитанова), полския Група Азоти (Кенджежин-Кожле), който спечели Шампионската лига през 2021 година, и словенския Меркур (Марибор).

В група D ОК Войводина (Нови Сад) на национала Радослав Парапунов ще се изправи срещу руския Зенит (Санкт Петербург), германския Берлин Рисайклинг Волейс и квалификант.

В група Е пък Красимир Георгиев и тимът на Кан ще имат за съперници италианските Сър Сикома Монини (Перуджа) и Итас Трентино (Тренто), както и турския Фенербахче (Истанбул).

Група А изправя един срещу друг полският Ястжембски Венгел, немският Фридрихсхафен, белгийският Кнак (Рьозеларе) и квалификант.

През този сезон няма да има турнири, а се връща формата, при който се играе на разменено гостуване. Първите мачове ще се играят на 24 и 25 ноември.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ