„Тиаго забрави диригентската палка на „Армията“, откриха я“

7 Dni Sport25.09.2021
тиаго

Тиаго Родригес бе трансфериран от ЦСКА в Суадитска Арабия преди няколко месеца. Към онзи момент без съмнение той държеше в ръце диригентската палка на червените. Но след поредното изкушаващото финансово предложение лично за него, а и клуба, трябваше да я остави на стадион „Българска армия“ и да замине далеч.

В следващите седмици, а може би и месеци никой не посогна смело към нея, но особено след акостирането на Стойчо Младенов на „Армията“, тази палка премина в ръцете на Греъм Кери. Ирландецът е, като прероден под ръководството и наставленията на „Екзекутора“.

Важните му попадения в родното първенство и Европа, асистенциите и ключовите отигравания се сипят едно след друго за радост на армейската публика. Дори пропуснатата дузпа срещу Славия, която лиши ЦСКА от допълнителни две точки, не успя да развали усещането, че червените си имат нов диригент.

Длъжни сме да споменем и Феде Варела, на който също му прилича този пост, но той тепърва излиза от тежка контузия и се очакват от него подвизи близки до тези на Кери, а защо не и по-силни.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ