„ЦСКА е по-добре като игрови стил, в дербито всичко се случва под стрес и адреналин“

7 Dni Sport25.09.2021
ЦСКА - Ботев Пловдив, Георги Дерменджиев, Елин Топузаков

Бившият футболист на Левски Елин Топузаков коментира предстоящото дерби с ЦСКА и даде своята прогноза за мача.

„Бяха ми направили статистика, че имам 40 мача срещу ЦСКА. Много от тях не си ги спомням, защото беше много отдавна. Имал съм и хубави и лоши моменти. Този мач приковава цялото внимание на България. Преди да започне мачът, на хартия ЦСКА е фаворит, но само преди началото, защото като стартира дербито, нещата се случват под емоция, стрес и адреналин“, каза Топузаков.

„ЦСКА е по-добре като игрови стил и индивидуален потенциал. Подозирам, че те ще водят след първото полувреме, а в края на двубоя ще се стигне до равенство. Със сигурност двамата треньори ще наблегнат на футболните достойнства и тактиката. Един гол обърква плановете, които са били взети от наставниците в началото и футболистите трябва да са пределно мотивирани. Не е нужно да се подхожда с емоция, защото това понякога изиграва лоша шега и се стига до комични грешки“, каза още бившият защитник на „сините“, който говори за ютюб канала на Кирил Пулев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ