Камбуров: Да влизам за по 10-15 минути, това не съм аз

7 Dni Sport24.09.2021
мартин камбуров

Нападателят на Берое – Мартин Камбуров бе награден през седмицата за рекорда си за най-много голове в елита – 254.

Интересното е, че таранът е само на 15 мача и от другия рекорд – за най-много срещи.

„Моят рекорд го подобрих. Да влизам за по 10-15 минути само, за да ми пишат мачове, това не съм аз. Важното е да се чувствам пълноценен за отбора. Личната ми задача от тук нататък е да помогна на Берое максимално с каквото мога. Що се отнася до целите на тима – 100 процента трябва да се борим за място в шестицата. До момента сме колебливи – печелим вкъщи и губим навън. Но това е тема, която трябва да коментира треньорът. Не е моя работа“, сподели Камбуров.

„Разбира се, че още ми се играе. Договорът ми с Берое е до декември. Смятам да го изпълня. Разговори за нов не са водени. Важното е как ще се чувствам след това. Както вече казах, за мен не е важно просто да влизам за по 10-15 минути и да присъствам формално. Това не е моята игра и не съм аз. До момента с головете си съм донесъл девет точки на Берое и се надявам да продължа да го правя до края на календарната година“, завърши таранът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ