Звезда на Левски виси за ЦСКА, не е сигурен до последно

7 Dni Sport24.09.2021
Марек, Левски, Борислав Цонев

Крайният защитник на Левски Иван Горанов до последно ще е под въпрос за Вечното дерби с ЦСКА, пише „Тема спорт“. Двубоят на „Васил Левски“ е в неделя от 16:30 часа.

Левият бек страда от мускулна травма, а след успеха с 2:0 над Марек за Купата треньорът Станимир Стоилов заяви, че все още никой от тримата контузени не е възстановен. Другите двама – Николай Михайлов и Георги Миланов, все пак ще бъдат готови за срещата и ще стартират от първата минута.

Спортно-техническият щаб се надява, че ще получи добри новини и за Горанов. При лошо стечение на обстоятелствата Мъри има два вариатна за негов заместник. Първият е младежкият национал Патрик-Габриел Галчев, а другият Драган Михайлович.

По всяка вероятност ще бъде предпочетена първата опция, а швейцарецът ще играе отдясно.

Все пак Стоилов е спокоен преди дербито, тъй като ще може да разчита на Георги Миланов. Халфът е високо ценен и въпреки че може да изкара около 70 минути, той му възлага големи очаквания за срещата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ