Пари потекоха към Левски преди битката с ЦСКА в неделя

7 Dni Sport24.09.2021
ЦСКА - Левски, Евандро, Хали Тиам

Ръководството на Левски вдигна настроението в съблекалнята преди дербито с ЦСКА със заплати. Футболистите получиха месечните си възнаграждения за месец май, пише „Мач Телеграф“.

Така играчите взеха само част от забавените си пари, но добрата новина за тях е, че са били уверени от шефовете, че занапред ще се плаща редовно – тоест всеки месец. Въпреки това плащане футболистите имат да взимат по три заплати, които обаче все още не е ясно дали ще бъдат изчистени до края на годината.

По-вероятно е това да стане през януари, когато новият генерален спонсор на клуба „Палмс Бет“ ще започне да налива повече пари на „Герена“. Самият старши треньор на Левски Станимир Стоилов е обявил пред отбора, че всички ще си получат забавените пари.

Припомняме, че единственото условие на Мъри, за да поеме Левски беше клубът да има финансови средства, за да плаща редовно заплатите на футболистите и служителите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ