Жеферсон: „Бракът“ ми с ЦСКА се оказа успешен

7 Dni Sport24.09.2021
Жеферсон - ЦСКА

Универсалният Жеферсон записа стотното си участие за ЦСКА в мача срещу Хебър за Купата. Така той се превърна в едва шестия чужденец, който достига тази кота. Ето какво сподели той пред колегите от „Тема Спорт“:

„Много съм щастлив, че постигнах това! ЦСКА е клубът, в който съм играл най-много през цялата си кариера. Клубът, който ме прие много топло и с отворени обятия. Във всеки мач, в който излизам, за да защитавам цветовете му, се чувствам прекрасно и давам максимума от себе си за отбора и невероятните му фенове. Когато пристигнах тук, както аз, така и клубът имахме нужда от своя ренесанс. Мисля, че се получи добре и „бракът“ ни се оказа успешен.

„Всички се отговорни за успехите, а и за загубите на тима. Радвам се, че освен личното ми постижение от 100 мача, за този период успяхме да спечелим един трофей – Купата на България, а и се превръщаме в редовен участник в групите на европейските клубни турнири.

Благодаря на Господ, че успях бързо да се завърна на терена. Положих много усилия, за да се възстановя и да бъда в помощ на отбора максимално скоро“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ