Тежка ситуация в Левски, разнобой заради ключово решение

7 Dni Sport24.09.2021
наско сираков

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков и треньорът на „сините“ Станимир Стоилов, искат адвокат Иво Ивков да бъде новият изпълнителен директор на клуба, но генералният спонсор на столичани в лицето на Palms bet не е съгласен с тази номинация.

Скоро трябва да се разбере кой ще вземе този важен пост в клуба, но все още няма яснота за човека, който ще поеме оперативното управление. Букмейкърската компания в момента не разполага с вариант за поста и ако не бъде показан такъв, то Иво Ивков ще заеме длъжността на изпълнителен директор, пише „Тема Спорт“.

След Общото събрание на Левски именно той, заедно с временно изпълняващия шеф Константин Баждеков, информира какви решения са взети на мероприятието, а с тях бе и новият член на НС Венцислав Димитров, който е представител на Palms Bet.

Ивко Ивков се ползва с безупречна репутация на „Герена“, след като през годините спечели някои ключови дела и спести немалко средства на „сините“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ