Стоилов: Нормално е да сме фаворит срещу Септември (Симитли)

7 Dni Sport23.09.2021
Левски, Станимир Стоилов

Наставникът на Левски – Станимир Стоилов коментира жребият на „сините“ за осминафиналите на Купата на България. Столичният гранд ще домакинства на втородивизионния Септември (Симитли):

„Смятам, че най-важното беше, че се паднахме в София. Няма да пътуваме и да се оплакваме от терени и условия. Когато играеш с противник от Втора лига, е нормално да си фаворит. Ние не сме в състояние да подценяваме, който и да е отбор. Септември Симитли са симпатичен отбор. Имал съм възможност да ги наблюдавам в предните години. Най-важното е да направим празник за хората. На „Герена“ винаги сме фаворити, който и да дойде.

Първо трябва да наместим най-вече нещата в клуба. Да изчистим доста от проблемите, които имаме. Левски никога не изпадал в такава финансова и спортно-техническа криза. В двойна криза сме, както се казва.

Ще положим доста усилия и аз, и футболистите Левски да изглежда по възможно най-добрия начин. Надявам се да не правим големи крачки назад. Миши стъпки напред, но без крачки назад. Нещото, което можем да обещаем на хората, е работа. Това е – работа, работа и пак работа“, заяви Стоилов пред „Диема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ