„Не знам как се стигна дотук. Да се молим на някой да дойде на Вечно дерби.“

7 Dni Sport23.09.2021
Асен Мечката

От Фейсбук профила на известният червен фен Асен – Мечката:

„Не знам как се стигна до тук и що така се извъртяха нещата, но да се молим едва ли не на някой да дойде на стадиона за да си направи кефа вече някак.. Щот така излиза.. Да кажеш, че призоваваме да се събудят за да изкопаме продължение на Перловската река и те за тва се дърпат щот се чувстват изморени.. ОК, а то.. Да не искаш да се почувстваш ЖИВ в тва мъртво време на изкуствено създадени болести и манипулации си е чисто предаване.., А НИЕ НЕ СЕ ПРЕДАВАМЕ.. НИКОГА! Та пичове, бил съм във времена в които говедата бяха в пъти повече на това дерби, в пъти! Е вервай ми синята тишина и наср*ните говеда не ми седяха по-лошо, а тогава да се чуват Армейски песни на победата е усещане оставащо в сърцето до края на живота, както спомените, които мога да разказвам със седмици, чувството за изпълнен дълг.. Все неща, които изграждат характера и държат главата изправена.. Пред телевизора ги няма тези позитиви, даже спомен не остава.. Освен кво бил казал коментатора и тва ако не си прекалил със салатите та много ще ме извинявате ама в моя живот дори търсиш баткото, съседа или колега да те вземе на мача, а не чакаш да те моли или убеждава, особенно пък ако се зовеш, Армеец-звание,което се заслужава и за което се бориш, а след това браниш!!!
Та.. Ако даже се чудиш.. По-добре не идвай!За Другите си знаеме – ГРЪМ ОТ БОМБА, ЧЕРЕН ДИМ, ЗАЕДНО ЩЕ ПОБЕДИМ, а и те си знаят, че един от нас е колко седем от тях. Само ЦСКА.. И до неделя.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ