Стойчо Младенов: Много е важно да няма повече контузени в ЦСКА

7 Dni Sport23.09.2021
Стойчо Младенов

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не дели мачовете на по-важни и по-маловажни. За него всички са от еднакво значение, а целта във всички турнири е ясна – само и единствено победа.

„Всички мачове за ЦСКА са от еднакво значение – и за Купата, и в шампионата, и в евротурнирите играем за победа. Да, двубоите в Европа винаги са били по-специални и за феновете, и за футболистите, тъй като това е имидж не само на европейско, но и на световно ниво. И съответно победите там дават много по-различно самочувствие.

Искам да сме концентрирани върху всеки двубой, който ни предстои. Нека не гледаме по-напред. Много е важно и да нямаме още контузени футболисти, а да можем да разчитаме на всички налични състезатели“, каза той за списанието „ЦСКА в Европа 2021/2022“, което се продава в онлайн магазина на клуба и в администрацията на стадион „Българска армия“. Цената на книжката е само 7 лева.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ