Юрген Матей: Като се погледнем в огледалото, трябва да сме доволни от това, което сме дали на ЦСКА

7 Dni Sport23.09.2021
Юрген Матей

Централният защитник на ЦСКА Юрген Матей вярва, че той и съотборниците му ще дадат още поводи за празненства на феновете. Той също ги определи за важния 12-и играч на отбора.

„Всеки отбор има шанс – дори срещу противник, който разполага с по-голям бюджет и по-скъпоплатени играчи. Миналата година показахме, че можем да играем успешно срещу съперник, който е голям фаворит. Трябва да дадем всичко от себе си и накрая да се погледнем в огледалото, и да бъдем доволни от това, което сме дали на терена.

За мен винаги е удоволствие да сверявам играта си срещу най-добрите. Срещу Осиек и Виктория спечелихме и показахме най-доброто от себе си благодарение на нашите фенове! Играхме добър футбол, борихме се, но нашият 12-и играч безспорно бяха привържениците на стадиона. Надявам се, че ще им дадем поводи за нови празненства“, каза Матей за изданието на клуба „ЦСКА в Европа 2021/2022“, което може да бъде закупено в онлайн магазина на „червените“ или в администрацията на стадион „Българска армия“. Цената на книжката е 7 лева.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ