Спартак Варна се закани на Лудогорец, терен притеснява шампионите

7 Dni Sport23.09.2021
Слави - Лудогорец, Сержио Падт

Закани към Лудогорец полетяха ат лагера на Спартак Варна към Лудогорец преди двубоя между двата отбора от 1/16-финалите за Купата на България.

„Можем да сътворим изненада срещу Лудогорец. Показахме го през миналата година, когато елиминирахме отбор от по-горна дивизия – Локо София. „Аз съм наказан, но това се надявам да не се отрази на отбора. Имаме кадрови проблеми, но ще дадем всичко от себе си, за да елиминираме шампиона. Очакваме 3-4 хиляди души на трибуните. Това е нашият стадион, нашият дом и смятам, че всички заедно можем да направим изненадата.

Странно е, че преди няколко дни играхме с дублиращия тим на Лудогорец и загубихме, а сега срещаме първия им отбор. Но всеки, който е гледал мача, е видял, че не заслужавахме да паднем“, заяви наставникът на „соколите“ Васил Петров пред „Мач Телеграф“.

Голям проблем за Лудогорец обаче ще бъде теренът на Коритото.

„Представители на отбора от Разград направиха инспекция и изобщо не са доволни от състоянието на терена ни. Разберете, че това пречи и на нас, защото ние също обичаме да играем атакуващо. Но има няколко терена в България, които са като нашия и този в Пазарджик“, завърши изказването си младият наставник.

Иначе и треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас няма да води своя тим днес. Причината е ясна – той е в последните дни на карантината си заради коронавирус. Заради това указания от пейката на „орлите“ ще дава Станислав Генчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ