Венци и Заги се озъбиха на Хайдук: С нищо не сме по-малки от вас

Славия Берое (5)

Наставникът на Славия Златомир Загорчич заяви, че играчите му няма да подходят с прекалено голям респект към Хайдук (Сплит), въпреки името на съперника. Специалистът се надява, че тимът му ще успее да покаже добра и дисциплинирана игра срещу хърватите.

Славия заминаха за Сплит

“Важното е да се вложим с пълни сили и да играем дисциплинирано. Ако успеем, можем да стигнем до положителен резултат. Напрежение за момента не се вижда, но дори и да се появи, важно е да изчезне в момента, в който стъпим на терена. В България вече показахме, че не сме респерктирани от никой съперник, само изпитваме уважение”, каза Загорчич.

Загорчич е знаещ и можещ треньор и няма нужда да му поставям задачи. Той знае по-добре от мен какво трябва да направи. Сега мислим за футбол, а не за трансфери. Иска ми се да видя, че момчетата се раздават и се борят. Ние знаем какви са нашите възможности, но съм убеден, че ние с нищо не сме по-малко от другите. Трябва да разчитаме повече на нашите момчета, за да имаме по-добър футбол”, каза президентът на Славия Венци Стефанов на излитане за Сплит.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ