Николай Митов: 27 минути седяхме добре

7 Dni Sport22.09.2021
Николай Митов

реньорът на Хебър (Пазарджик) – Николай Митов призна, че отборът му е стоял добре срещу ЦСКА до първия гол на „червените“. Ето какво каза още той след отпадането на тима му от Купата на България.

„Мисля, че 27 минути седяхме добре. За една минута ни вкараха два гола. Опитахме се да играем, доколкото ни позволиха. Нивото е различно, но съм доволен от старанието.

Няма как да съм доволен от загубата. При 0:0 имахме ситуации, които трябваше да изиграем по-добре. Респектирани бяхме до излизането на терена. Цяла България ни гледа и можем само да спечелим. Вътре не видях притеснение.

Доста се изкоментира стадиона. Аз най-много исках да се играе в Пазарджик, но не можеше и не искам да коментирам. Аз не взимам решенията. Така стана за съжаление. Искам да играем все по-добре, на този етап го правим и ни е нужна подкрепа.

Искаме да си играем в Пазарджик, където играем друг футбол. Играхме срещу един от най-добрите отбори, ще си видим грешките“, каза Митов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ