Стойчо Младенов отказа интервю, тръгна си веднага от „Армията“

7 Dni Sport22.09.2021
Хебър - ЦСКА, Стойчо Младенов

Стойчо Младенов е отказал планираното интервю след победата на ЦСКА над Хебър с 3:0 в мач Купата на България.

Причината, която бе съобщена е лична и не дава допълнителна информация.

Вместо Младенов интервю даде неговият помощник и най-доверен човек Анатоли Нанков.

Интервюто на Анатоли Нанков:

„Добър мач за нашия отбор. Силно първо полувреме. Вкарахме три гола. Направихме нужното още през първото полувреме. През второто полувреме мачът се доиграваше. Закономерен резултат. Футболистите се постараха да направят всичко най-добро“.

„Хубавото е, че вкарваме, създаваме доста голови положения. Пропускаме, но вкарваме много, което е похвално за футболистите и за отбора като цяло“.

„Естествено, но домакините от Хебър направиха похвала за ръководството и щаба. Съгласиха се да играят на хубав терен, като нашия. Хебър е качествен отбор, не играха лошо днес. Имат сили да се преборят за водачи във временното класиране. Дано да влязат в efbet Лига“.

„Няма по-хубаво от това да има конкуренция. В началото нямахме такъв голям избор. Завръщат се и футболисти като Жеферсон. Справят се чудесно тези, които получават по-малко минути“.

„Феновете да ни подкрепят във важните мачове в неделя и четвъртък за Лигата на конференциите. Предстоят ни важни двубои. Надявам се да ни подкрепят така, както го правят винаги“, заяви Нанков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ