Димитър Костадинов: Винаги е хубаво да вкараш гол, особено два

7 Dni Sport22.09.2021
Димитър Костадинов

Полузащитникът на Левски Димитър Костадинов не скри задоволството си след дебютните си две попадения за „сините”. Халфът реализира и двата гола за Левски при успеха с 2:0 над Марек за Купата на България.

„Винаги е хубаво да вкараш гол, особено два. Днес беше специален ден за мен, защото вкарах първите си два гола за Левски. Изключително съм щастлив. Подходихме професионално, вкарахме един, втори бързо, можехме да вкараме още 2-3 гола, но изпуснахме и можехме сами да си направим мача труден през втората част”, сподели Костадинов.

„Ще дам всичко от себе си, ще работя, ще изпълнявам това, което се изисква от мен.Ние ще дадем всичко от себе си, излизаме за победа срещу ЦСКА, ние сме Левски. Трябва да го вземем задължително, ще дадем всичко от себе си и се надявам да се поздравим с успех. Феновете са уникални, те се уникални, няма какво да ги коментираме, евала на феновете”, завърши футболистът на Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ