Миралем Пянич с хвалби към Петев: Върна настроението в съблекалнята

7 Dni Sport22.09.2021
ивайло_петев

Една от звездите на босненския национален отбор по футбол Миралем Пянич похвали Ивайло Петев, който води тима на Босна и Херцеговина. В дълго интервю в родината си Пянич говори по различни футболни въпроси. Той бе помолен да направи и послание към феновете на Босна.

„Очакваме с нетърпение да играем отново пред нашата публика и е много важно, че верните ни фенове се завръщат на трибуните. Имаме голямо желание да ги зарадваме, пълни сме с адреналин. Вярвам, че имаме качествен отбор с професионалисти начело. Селекционерът Петев върна добра атмосфера в съблекалнята ни, така че очаквам отново да зарадваме феновете си“, каза Пянич.

През месец октомври Босна и Херцеговина гостува на Казахстан и Украйна. В предишната пауза за националните отбори воденият от Петев тим направи 1:1 при гостуването на Франция, но допусна изравняване срещу Казахстан в края на мача, който завърши 2:2.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ