„Бончук“ свети за мача с Левски

7 Dni Sport22.09.2021
Стадион Бончук

Невероятна организацията тече в Дупница от понеделник насам. За целта кметът на града инж. Методи Чимев мобилизира служители на Общината, както и привържениците на отбора.

Трибуните на стадион „Бончук“ бяха прочистени от храсти и камъни, пише „Мач Телеграф“.

Улиците около съоръжението също бяха лъснати за двубоя, който се чакат с нетърпение от целия град.

Очаква се днес на трибуните да има близо 3000 фенове. Толкова са билетите, които бяха пуснати в продажба за двете агитки.

Зад трибуната за гости пък пространството също бе изчистено от зеленината, за да бъде изграден временен паркинг, който ще се ползва от агитката на гостите.

Полицията е съставила и специален план за опазването на реда на мача. Привържениците на Левски ще бъдат пресрещнати в подстъпите на града и ще се оправят към стадион „Бончук“ под конвой.

Дупничани се надяват, че всичко ще премине без проблеми, въпреки че агитките на двата отбора хич не се харесват. Един от последните им мачове в елита бе белязан от грозни сцени по трибуните, след като запалянковците търсеха саморазправа едни с други.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ