№14 повежда атаката на ЦСКА срещу Хебър за Купата на България

7 Dni Sport22.09.2021
ЦСКА, Отбор, Публика

Привлеченият от Славия нападател Калоян Кръстве ще стартира за пръв път като титуляр на стадин „Българска армия“ в днешния двубой срещу Хебър. Таранът с №14 на гърба започна от първата минута срещу Рома на „Олимпико“, а преди това влезе като резерва в последните минути на домакинството срещу бившия си клуб. Остана на пейката в последния шампионатен мач срещу Ботев Враца.

Под Околчица титуляр бе Евтимов, който ще запази мястото си и срещу Хебър. Като крайни защиници ще действат Мазику и Дончев, които са без алтернатива след леките проблемим които изпитва Турицов. В ядрото на ариегарда пък ще си партинират Метс и Гълъбов, а Матей, който не е пропуснал нито минута от началото на сезона на червените, ще получи почивка.

Единствен в предмостието на отбраната се очаква да играе Карло Мухар, а пред него Стойчо Младенов да изпробва партньорството между Варела и Кери като двойка офанзивни полузащинтици. Йоан Баи получи удари във Враца и няма да започне като титуляр, като по крилата ще атакуват Вилдсхут отляво и Йомов отдасно. В групата ще се завърне Жеферсон, който може да се появи на терена през втората част.

От своя страна треньорът на символичните домакини Николай Митов ще заложи на всичко най-добро, с което разполага, в опит да вземе исторически успех срещу армейците в техния дом. В тима му личат имената на бившия нападател на Черноморец, Нефтохимик и Черно море Живко Петков, както и на записалия почти 150 мача с екипа на Ботев Пловдив – Радослав Терзиев.

„Тема: спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ