Даниел Димов разкри какъв Черно море ще видим на „Георги Аспарухов”

345

Стожерът в защитата на Черно море Даниел Димов очаква да затвърдят успешния старт в Първа лига с добра игра и резултат и във втория си мач от сезона – гостуването на Левски в понеделник.

„Двата отбора се познават прекрасно и едва ли могат да се изненадат. Малките детайли е възможно да решат подобен мач и затова трябва да сме концентрирани през цялото време и да сведем до минимум непредизвиканите грешки”, заяви Димов.

Запитан кои са силните качества на Левски и доколко ще ми се отрази това, че още нямат постоянен старши треньор, Димов каза: „Левски разполага с добри играчи и взе важна победа на старта, която им върна самочувствието след отпадането от Европа. Друго за тях, още по-малко пък неща от кухнята им, не е редно аз да коментирам.”

Димов призна още, че черната им серия в елита от 60 години без победа над Левски в София тежи, но напомни, че традициите са създадени, за да се нарушават.

„Черно море от мач на мач ще показва по-стойностен футбол. Сега ще отидем в София с настройката да играем добре и тактически правилно. Дано имаме и спортно щастие”, завърши Даниел.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ