Сашо Тунчев: Не можем да подценим Родопа

7 Dni Sport21.09.2021
Александър Тунчев

Локомотив (Пловдив) влиза в 1/16-финала за Купата на България срещу Родопа в Смолян с мисъл за миналия сезон. По-конкретно на „Лаута“ залагат на спомена от гостуването на Загорец в същата фаза на турнира, което отборът едва спечели след продължения. В редовното време резултатът беше 2:2, а „черно-белите“ изтръгнаха успеха с 4:3, след като на терена се появиха всичките звезди на Локо.

Ето какво сподели треньорът Александър Тунчев преди мача:

„Нямаме никакво право да подценим мача с Родопа. Спомняте си какво стана миналия сезон в Нова Загора. Имаме нужда от ротация, защото на някои им се събраха доста мачове“, сподели той пред „Мач Телеграф“.

Халфът Венсан Марсел обаче е объркал плановете на наставника на „черно-белите“. Французинът, който беше изваден за слаба игра още през първата част на мача с Царско село в последния кръг на efbet Лига, е ритнал лошо по време на тренировка Айвън Ангелов.

Младият техничар е бил планиран за титуляр в Смолян от Тунчев, но до последно ще бъде под въпрос за двубоя. Ако не се възстанови, на терена вместо него ще играе Салинас.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ