Битките в турнира за Купата на България стартират днес

7 Dni Sport21.09.2021
купа_на_българия

Днес ще се изиграят първите шест сблъсъка от 1/16-финалите за Купата на България. От тази фаза на турнира се включват елитните отбори.

От 15:45 часа носителят на трофея за 2019 и 2020 година Локомотив (Пловдив) гостува на Родопа (Смолян). Тимът на Александър Тунчев не се представя убедително от началото на сезона, но през уикенда постигна първата си шампионатна победа.

В 16:00 часа ще започнат три мача. Левски (Крумовград) посреща Царско село, Розова долина (Казанлък) е домакин на Берое, а финалистът от миналия сезон Арда (Кърджали) гостува на Ямбол 1915.

В 18:00 часа излзиат Монтана и ФК ЦСКА 1948. Домакините са колебливи в изявите си във Втора лига и засега са далеч от местата, даващи право на промоция за елита. „Червените“ също не оправдават очакванията, но след пристигането на Николай Киров настроението е приповдигнато.

В 18:45 часа е началото на може би най-интересния от днешните мачове – този между Етър и Ботев (Пловдив). „Канарчетата“ са водачи в efbet Лига, но имат сериозни амбиции и в турнира за Купата. Пловдивчани от 4 години не са побеждавали на „Ивайло“, а „виолетовите“ са амбицирани да елиминират съперника си, въпреки че са налегнати от доста кадрови проблеми.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ