Отборът на ЦСКА с черни ленти в памет на Венци Вучев

7 Dni Sport21.09.2021
ЦСКА - Осиек, Отбор

Футболистите на ЦСКА ще излязат с черни ленти на ръкавите за мача с Гебър или във Вечното дерби с Левски. Това ще е в памет на един от емблематичните фенове на тима Венци Вучев, който в неделя си отиде от този свят на 67-годишна възраст.

Поклонението пред теленните останки на първия председател на фенклуба на армейците ще се състои в четвъртък (23 септември) от 11:00 часа на „Централните софийски гробища“.

В същото време феновете на ЦСКА призоваха за максимална мобилизация за дербито с Левски. „Трибуна Сектор Г“ пусна пост във Фейсбук, в който се казва: „Билетите вече са в продажба, като ще се разполагаме в Северната трибуна и Сектор а. Призоваваме ви за максимална мобилизация и нека покажем отново кой диктува нещата у нас! ЦСКА ЗОВЕ“.

Както е известно, двата отбора могат да бъдат подкрепяни от по 6500 зрители. Билетите вече са в продажба, като цените им са по 15 лева за секторите А и В и по 10 лева за Г и Б. В неделя по време на мача ще бъде слънчево и топло, като температурата ще е около 25 градуса.

„Тема: спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ