БФС постави бомба на Хебър – ЦСКА, скандален съдия ги поема в Пазарджик

7 Dni Sport20.09.2021
цска - осиек, стойчо младенов

Пловдивчанинът Владимир Вълков ще ръководи предстоящия в сряда сблъсък от 1/16 финалите в тунира за Купата на България между Хебър и ЦСКА. Армейците, започват защитата на трофея на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик, а началният час на двубоя е 16:00 часа. Помощници на Вълков ще бъдат Йордан Петров и Светослав Енчев. Четвърти арбитър пък ще е Рюстем Карагерен, който е братовчед на футболиста на Локомотив Пловдив – Бирсент.

За последно Владимир Вълков свири мач на ЦСКА на 26-и май. В последния плейофен кръг от миналата кампания червените победиха Берое с 2:0 у дома. В началото на миналия сезон пък арбитърът си навлече гнева на червените със скандалната си свирка по време на гостуването им на Етър, завършило 2:2. Още в първите минути гол на Томи Юрич бе отменен заради несъществуваща засада. Впоследствие Вълков не отсъди две чисти дузпи за ЦСКА и не изгони играч на Етър.

Георги Ганчев ще свири друг интерес мач от тази фаза на надпреварата – домакинството на Марек срещу Левски.

Срещата на „Бончук“ също е в сряда, но от 13:00 часа. В четвъртък от 16:00 пък Спартак Варна приема Лудогорец, а главен арбитър на мача е най-опитният действащ български съдия – Станислав Тодоров.

„Тема: спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ