Станимир Стоилов: Поставям тези двама играчи на Левски под мониторинг

7 Dni Sport20.09.2021
Левски, Станимир Стоилов

Двама играчи на Левски ще бъдат под специален мониторинг от страна на треньорското ръководство. Това са Георги Миланов и Николай Михайлов. Причината е, че и двамата са били избирани за Футболист №1 на България. Николай Михайлов спечели гласуването през 2011 година, след като стана шампион на Нидерландия с Твенте. Миланов пък триумфира година по-късно заради изявите си в Литекс. Така стана най-младият победител в анкетата. Освен това бе вторият след Христо Бонев, който е избран за номер 1, без да е играл за чужд или клуб от София.

Левски в момента единственият отбор у нас, който може да се похвали с двама такива играчи в редиците си, след като Владислав Стоянов сложи край на кариерата си. Мъри е категоричен, че присъствието на Миланов и Михайлов трябва да си личи на терена във всеки мач.

„Миланов възстановява кариерата си, но аз ще искам повече и повече от него. Това, което прави сега, е малко. Той и Ники Михайлов ще получават нови и нови задачи“, категоричен e Станимир Стоилов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ