„Стойчо Младенов е виновен за Греъм Кери“

7 Dni Sport18.09.2021
ЦСКА - Берое, Греъм Кери, Иван Турицов

На 26-ти юли тази година Стойчо Младенов се завърна в ЦСКА. Все още няма два месеца от завръщането на Екзекутора, а „червените“ са преобразени. Треньорът е екипа му за нула време успяха да изпълнят една от основните цели пред отбора. Европейски футбол за ЦСКА поне докрая на годината. Това се случи след обрат срещу Виктория Пилзен и класиране за групите на Лигата на Конференциите.

В този материал обаче няма да разглеждаме това, а влиянието на Младенов и щаба му върху Греъм Кери. Откакто Стойчо е в ЦСКА, ирландецът е като прероден и наистина показва какво може. Затова е „виновен“ само и единствено Младенов.

Греъм Кери се превърна в лидер на ЦСКА. Головете му срещу Осиек бяха изклчително важни, попадението му срещу Виктория Пилзен в София стартира паметния обрат, голът му пък срещу Рома на „Олимпико“ го вкара завинаги в историята на „червените“. Припомняме Ви, че този гол дойде след изпусната дузпа срещу Славия, това показва характер.

За контраст ще споменем, че преди няколко месеца ЦСКА бе на път, да изпусне Кери без пари, но все пак той подписа нов договор, който изтича това лято. Очаква се съвсем скоро, да бъдат стартирани преговори за нов договор Греъм Кери. Той е една от основните фигури в този състав на Стойчо Младенов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ