„Левскари, вече не сте ми скъпи. Пак съм аз този от ЦСКА. Пиша Ви второ писмо за 24 часа“

7 Dni Sport18.09.2021
Левски - ЦСКА, Мартин Райнов

Във вчерашният ден публикувахме отворено писмо на Любен Христов, фен на ЦСКА, той се обърна чрез личния си профил към левскарите. Говори за обединение между двата отбора, за да бъдат решени проблемите на българския футбол, но днес той написа ново писмо, което отново публикуваме без редакторска намеса:

„Пак съм аз. Вчера няколко хиляди човека прочетоха това, което написах. Някои от Вас дори се свързаха с мен и ми отговориха, сред тях имаше и левскари, но днес имам какво ново да Ви кажа. Още го искам това обединение в позициите срещу пошлото в родния футбол, но вече не го вярвам. След този виртуален шпалир, който „синьото“ ръководство направи вчера на Лудогорес с писмото след 1:1 в Дания, не някоя гръмка победа, а хикс дошъл след много късмет съм разколебан. Мисля си, че на Левски му е добре да е със статуквото. Има и мисъл в мен, че искат просто да правят нещата така, както се правят в Европа, но бързо я изтривам. Ние сме балканци. И съм сигурен, че доста левскари са бесни след това писмо. Дано не съм прав и българския футбол го чака добро бъдеще, особено след 12-ти октомври. Ние сме ЦСКА и ще се борим, за да се върнем там, където ни е мястото.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ