Станислав Генчев избра 11-те на Лудогорец за битката с Мидтиланд

7 Dni Sport16.09.2021
Лудогорец - Мидтиланд, ШЛ, Отбор

Отборът на Лудогорец гостува на Мидтиланд в първи мач от Група F на Лига Европа.

Разградчани имат стари сметки за уреждане с датчаните, след като преди малко повече от година Мидтиланд отстрани „орлите“ в квалификациите на Шампионската лига след победа с 1:0 на „Хювефарма Арена“.

Лошата новина за българския шампион е, че треньорът на тима Валдас Даамбраускас е с COVID-19 и остана в България. Въпреки това в Лудогорец има настроение и играчите са мотивирани да стартират с победа участието си в Лига Европа. Тимът ще бъде воден от Станислав Генчев.

„През тази година, който и да влезе да играе, защитава мястото си. Надявам се отсъствието на някои футболисти да не се отрази и в утрешния мач. Надяваме се да играем добър футбол. Победата е цел за всеки мач и срещата с Мидтиланд не е изключеение“, заяви специалистът на пресконференцията преди мача.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

Мидтиланд:

Треньор: Бо Хенриксен

Лудогорец: 71. Кахлина, 3. Недялков (к), 30. Пластун, 32. Жосуе Са, 4. Сисиньо, 7. Сантана, 25. Баджи, 8. Гонсалвеш, 11. Десподов, 10. Ману, 37. Текпетей

Треньор: Станислав Генчев

Съдия: Алияр Агаев, Азербайджан
Стадион: „МСН Арена“, Хернинг


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ