Играчите на Рома водят Моуриньо на рибен ресторант

7 Dni Sport16.09.2021
Жозе Моуриньо

Футболистите на „Рома“ изненадаха Жозе Моуриньо преди мача с ЦСКА. Без да кажат на своя треньор, те организираха вечеря в луксозен рибен ресторант във Вечния град. Поводът беше мач №1000 на португалеца в неделя – победа с 2:1 над „Сасуоло“. Ресторантът е в непосредствена близост до стадион „Стадио Олимпико“ и вече е голям хит в града. Моуриньо пък покани собственика на клуба Дан Фридкин и техническия щаб, за да празнуват заедно постижението. Треньорът признал, че краткото „отпускане на юздите“ няма да повлияе в подготовката за двубоя с ЦСКА и след това с „Верона“ в неделя.

Моуриньо се опитва непрекъснато да тушира еуфорията сред феновете, която цари от началото на сезона. „Рома“ влезе в дуела с българския гранд без загубен мач под ръководството на португалеца. „Тифозите трябва да останат балансирани като нас – призова Специалния. – Ние сме заедно едва от два месеца. Резултатите са важни, защото помагат да се развие проектът ни. Не забравяйте, че можехме и да загубим от „Сасуоло“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ